Óvodai tájékoztatás

Tisztelt Szülők!

A 2022/23-as tanévre történő felvételről az érdeklődők számára “a járványhelyzettől függően” egyéni nyílt nap keretében biztosítunk látogatást az óvodában.

A látogatáshoz felvételi szándéknyilatkozat (letölthető innen), a gyermek érvényes szakértői véleménye és az adatkezelési tájékoztató kitöltése szükséges. Időpontkérés: ovoda.prizma@gmail.com  e-mail címen, a kért dokumentumok elküldésével lehetséges.

Tisztelettel:

Dudikné Iski Mónika – Prizma EGYMI óvodai intézményegység-vezető

 

Felvételi információk

Intézményünk felvételi körzete elsősorban a XIII. kerület közigazgatási területe. Óvodásaink és iskolás tanulóink sajátos nevelési igényű gyermekek. Felvételük, többségi óvodákból és iskolákból való átvételük, a hatályos jogszabályokban meghatározott életkorban, csak a Szakértői Bizottság szakértői javaslata alapján történhet. Az óvodai és iskolai beiratkozáskor be kell mutatni a gyermek alapadatait igazoló kártyát, a lakcímkártyát, TAJ számát és az érvényes szakértői javaslatot.

Intézményünk kijelölt közoktatási egység, ezért gyermek/tanulói felvétele esetében sorsolásra nem kerül sor. Gyermeket csak szakvélemény hiányában utasít el az intézmény. Helyhiány esetén az intézményvezető egyeztet a szakértői véleményt kiadó szakértői bizottsággal.

Érdeklődni az alábbi elérhetőségeken lehet:

ÓVODA – Tel.: 3208-764, E-mail: ovoda.prizma@gmail.com

ISKOLA – Tel.: 3408-980, E-mail: iskola@prizmaegymi.hu